Aurinkosähköpaneelit

Aurinkosähkö kasvaa erittäin vauhdikkaasti. Paneelien hinnat ovat tippuneet dramaattisesti viimeisten vuosien aikana. Merkittävää hinnanlaskua/kWp ei kuitenkaan enää odoteta.

Energiariippumattomuuden ja fossiilisen energian vähentämisen lisäksi aurinkosähkö pärjää jo nyt monin paikoin verkkosähkön hinnoille, esimerkiksi Italiassa ja Saksassa. Suomessa sähkön kuluttajahinnat ovat euroopan matalimpia, mutta ovat selvässä noususuunnassa. Jo nykyään aurinkosähkö on Suomessa kustannusperusteltua. Sähköttömillä mökeillä investointi on selvästi pienempi kuin liittymän vedolla.

Verkkoon kytketyissä järjestelmissä sähkön nykyisellä (13-14 snt/kWh, kesä 2015) markkinahinnoilla järjestelmien takaisinmaksuajat asennettuina ovat 15 – 20 vuoden välillä. Tosin investointia voi katsoa myös investoinnin tuottoperiaatteella, jolloin tuotto voi olla selvästi sijoitus- tai pankkikorkoa parempi. Järjestelmä tuottaa hyvin vähällä vaivalla sähköä jopa yli 30 vuotta.

Myymme laadukkaita ja kestäviä Naps – aurinkosähköjärjestelmiä

Edustamme suomalaisen aurinkoenergian pitkän linjan kehittäjän Naps Systems Oy:n laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä: akkukäyttöisiä sekä verkkoon kytkettäviä. Verkkojärjestelmät myydään asennettuina, asennuksen tekee yhteistyökumppanimme.

Voit tutustua järjestelmiin näistä esitteistä:

Kysy lisää – myös mökkijärjestelmistä tai suurista kohteista – ja pyydä tarjous!

Aurinkopaneeli auringon alla.

Aurinkopaneeli auringon alla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


− 4 = kolme

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>